ACSI FreeLife

Menu

Campershow Noorderzon Campers

Onderweg naar de Caravana kampeerbeurs in Leeuwarden? Bij Noorderzon Campers in Wolvega hopen ze dat bezoekers van de kampeerbeurs tussendoor even pauzeren bij hun Campershow.

Auteur
Ivo van den Dijssel
Datum
ReactiesReageer
Noorderzon Campers

De Campershow vindt tegelijkertijd plaats met de Caravana kampeerbeurs, van donderdag 21 tot en met dinsdag 26 januari.

Wintersale

Noorderzon Campers vindt het een goed moment om te starten met de wintersale van de 2015 modellen. Eigenaren Haye Nicolaij en Geert van Erp verwachten veel bezoekers die op weg zijn naar de Caravana kampeerbeurs. “Wolvega ligt voor veel mensen precies op de route”, aldus Nicolaij. Wolvega ligt precies onder Leeuwarden en wordt dus gepasseerd door veel bezoekers die vanuit het zuiden komen.

Camper huren

Naast het eventueel aanschaffen van een camper, is het ook mogelijk om een camper te huren. De meeste campers zijn tijdens het weekend te bezichtigen. “En de mensen die tijdens de campershow een camper bij ons reserveren voor 2016, krijgen nog een leuk cadeau in de vorm van een jaar lang gratis NKC-lidmaatschap”, zegt Van Erp.

“Gezellig dagje uit”

Het is ook mogelijk om bij Noorderzon Campers je camper te huur aan te bieden. Van Erp: “Vanwege de grote vraag zijn we doorlopend op zoek naar jonge, representatieve bemiddelingscampers. Tijdens de Campershow vertellen we daar graag meer over.”

Gewoon even kijken en niks kopen, huren of verhuren is natuurlijk ook gewoon mogelijk. De eigenaren willen er een gezellig ‘dagje uit’ van maken voor bezoekers. “Voor iedereen staat er dan ook een gratis hapje en drankje klaar.”

Meer informatie over de Campershow bij Noorderzon Campers, vind je op de website. Hier staat ook het aanbod van occasions en nieuwe modellen.

Praat mee

Praat mee: Campershow Noorderzon Campers

Naam is verplicht
Een e-mail adres is verplicht