ACSI FreeLife

Menu

Campers spotten bij Camper Outlet

Kampeerders die op zoek zijn naar een (bus)camper, kunnen de komende dagen hun slag slaan. Camper Centrum Nederland (CCN) bestaat 15 jaar en dat wordt gevierd met een najaarsshow. Daarnaast houdt Noorderzon Campers tot en met zondag 6 november een Camper Outlet in Wolvega. 

Auteur
Sander Cox
Datum
ReactiesReageer
camper outlet

CCN is de officiële dealer van Volkswagen en Westfalia campers. De Nederlandse dealer toont in Amersfoort onder meer de nieuwste two-tone campers, de speciale actiemodellen Red, Blue, Grey, Edition en OceanDrive. Daarnaast vind je op de najaarsshow een aantal gebruikte campers en accessoires.

Reispresentaties

Op vrijdag 4 november zijn er om 11.00 en 15.00 uur reispresentaties over camperreizen door Marokko, Schotland en IJsland. Bij vertrek krijgen bezoekers nog een Volkswagen campers kalender mee. Deze kalender is gebaseerd op een Amerikaanse reclamecampagne uit de jaren zestig en zeventig. De najaarsshow van CCN is vrijdag 4 en zaterdag 5 november geopend van 10.00 tot 17.00 uur.

Camper Outlet

Zoek jij juist een wat oudere camper? Kijk dan eens rond op de Camper Outlet in Wolvega. Hier kom je een groot aanbod van campers tegen die tot voor kort rond gingen op de huurmarkt. Bij aankoop van een camper krijg je een jaar lang gratis camperverzekering.

Het huurseizoen voor campers is zo goed als afgelopen en dat is voor Noorderzon Campers de reden dat zij tegen betaalbare prijzen campers te koop kunnen aanbieden. Het aanbod bestaat overigens niet uitsluitend uit huurcampers. Je komt er ook particuliere kampeerauto’s tegen die te koop worden aangeboden.

Aanbod

Ben je alvast benieuwd naar het aanbod op de Camper Outlet? Dan heb je geluk. Je kunt namelijk ook al online kijken welke campers er allemaal te koop staan. De prijzen lopen uiteen van € 28.000 tot € 54.000 euro. Op de Caravan Outlet kan je bovendien meedoen aan een aantal workshops.

De Camper Outlet aan de Smalle Weegbree 5 in Wolvega is tot en met zondag 6 november geopend van 9.00 tot 17.00 uur. Als jij het niet zitten om al een camper te kopen, dan kun je er op de Camper Outlet altijd nog eentje huren.

Praat mee

Praat mee: Campers spotten bij Camper Outlet

Naam is verplicht
Een e-mail adres is verplicht

Confidental Infomation