ACSI FreeLife

Menu

Campers kijken in Hardenberg

Sta je op het punt een camper te kopen of wil jij juist je camperkennis bijspijkeren? Dan ben je komend weekend aan het juiste adres bij Camperbeurs Hardenberg. Vanaf vrijdag 23 september tot en met zondag 25 september kom je hier onder meer de nieuwste modellen tegen.

Auteur
Sander Cox
Datum
ReactiesReageer

Zo zijn de Benimar Tessoro 486 en de Benimar Tessoro 440 voor het eerst te zien voor publiek, net als de Campwerk Bike. Deze tenttrailer – die plaats biedt aan vier slaapplekken – is bedoeld voor kamperende motorliefhebbers. In de laadruimte van de Campwerk Bike is precies genoeg plek voor twee motoren.

Rijinstructie

Tijdens de beurs in Hardenberg zijn in totaal zo’n 70 dealers aanwezig van zowel campers als buscampers. Ben jij je aan het oriënteren op een camper maar heb jij nog nooit in zo’n kampeerwagen gereden? Op zaterdag en zondag kun je tussen 10.00 en 17.00 uur een proefrit maken onder begeleiding van een rijinstructrice.

Demonstratie stoomreinigen

Ook als je al een camper hebt, is het de moeite waard om deze beurs in Evenementenhal Hardenberg te bezoeken. Buiten zijn er vanaf 10.30 tot 16.30 uur ieder dag zeven demonstraties stroomreinigen. Zo zie je hoe je zowel de binnen- als de buitenkant van je camper spik en span kunt krijgen.

Presentaties

Ben jij meer op zoek naar wat algemene informatie? In de presentatieruimte vindt er op alle drie de dagen om 14.00 uur een presentatie plaats. Hierin komen onder anderen de verschillende indelingen en aandachtspunten bij de aanschaf van een camper aan bod.

In diezelfde ruimte is er elke dag om 12.00 uur ook een presentatie over veiligheid.  Zo leer je van alles over de toegestane gewichten en hoe jij je rijstijl kunt aanpassen in de bergen. Daarnaast zijn er om 13.00 uur demonstraties over het onderhoud van je camper.

Gratis campercheck

Sta je komend weekend op de camping in de buurt van Hardenberg en kan jouw camper wel een check gebruiken? Als bezoeker aan Camperbeurs Hardenberg kun je jouw camper kosteloos laten controleren. Tijdens deze korte check meet iemand van Camper Club Nederland de gasdruk en het vochtgehalte en worden de banden gecontroleerd.

Voor deze campercheck dien je vooraf wel aan te melden via hardenberg@evenementenhal.nl.

Camperbeurs Hardenberg is op 23, 24 en 25 september geopend van 10.00 tot 17.00 uur en vindt gelijktijdig plaats met Bewust Leven, een nieuwe lifestylebeurs voor 40-plussers. Volwassenen betalen € 7 entree. Je kunt je ticket(s) online bestellen. Met een ticket heb je toegang tot beide beurzen.

Praat mee

Praat mee: Campers kijken in Hardenberg

Naam is verplicht
Een e-mail adres is verplicht

Confidental Infomation