ACSI FreeLife

Menu

Camperplaats Familie Fonteyn wint titel

Camperaars hebben camperplaats Familie Fonteyn in de gemeente Weert uitgeroepen tot Camperlocatie van het jaar 2014, een verkiezing van de Nederlandse Kampeerauto Club (NKC).

Auteur
Katinka Schippers
Datum
ReactiesReageer

Ruim 26 procent van de stemmen waren voor deze camperplaats. Belangrijke kenmerken zijn volgens de stemmers de vriendelijkheid van de uitbaters en de ligging van de camperplaats, namelijk op een afgesloten terrein langs het kanaal.

Welkom in Weert

Veel stemmers roemen de ontvangst in Weert. Camperaars worden er namelijk wel heel gastvrij verwelkomd: zij ontvangen bij aankomst een kopje koffie en een stuk Limburgse vlaai. Volgens de stemmers is alles op de locatie tot in de puntjes verzorgd.

Recent is het aantal plaatsen bij de familie Fonteyn uitgebreid tot in totaal twintig plekken. Donderdag 5 juni om 13.00 uur krijgt familie Fonteyn, uit handen van NKC-regiovoorzitter Zuid Theo Coolen de, bij de titel behorende, oorkonde uitgereikt.

Het podium

De camperplaats eindigde vorig jaar nog op de tweede plaats bij de verkiezing. Toen eindigde nummer 2 van dit jaar – SVR camping ’t Boomgaardje in Wijk bij Duurstede – als eerste. Nummer 3 van dit jaar is camperplaats Afslag Nagele in Flevoland. Zij kregen respectievelijk 14 en 13 procent van de stemmen.

De NKC houdt de verkiezing Camperlocatie van het jaar om de kwaliteit van overnachtingsplaatsen voor campers te bevorderen. Vele honderden camperaars brachten via internet hun stem uit. Zij konden kiezen uit twaalf camperplaatsen, in elke Nederlandse provincie één. De twaalf genomineerde plekken behoren tot de best beoordeelde camperplaatsen op de NKC website CamperContact.nl.

Meer informatie over camperplaatsen

Meer informatie over de top drie is te vinden op CamperContact.nl onder de sitecodes 11732, 15694 en 6555. Op deze website staan bijna 17.000 camperlocaties in heel Europa, bijeengebracht door camperaars voor camperaars.

De camperplaatsen zijn ook samen met de door ACSI geïnspecteerde campings die deelnemen aan het ACSI CampingCard programma gebundeld in de ACSI CampingCard & Camperplaatsen-gids. In de gids staan 11.700 verblijfslocaties. De gids is voortgekomen uit een samenwering tussen NKC en ACSI. Je koopt hem hier.

Praat mee

Praat mee: Camperplaats Familie Fonteyn wint titel

Naam is verplicht
Een e-mail adres is verplicht

Confidental Infomation