ACSI FreeLife

Menu

CamperExpo 2013

In Houten vindt op 22, 23 en 24 maart de CamperExpo plaats. Het aanbod bestaat uit campers, zowel nieuw als gebruikt, handige accessoires, camperbouw, camperbladen en de nieuwste snufjes voor je camper.

Auteur
Ivo van den Dijssel
Datum
1
1
ReactiesPraat mee

De Nederlandse Kampeerauto Club en de Camper Club Nederland zijn aanwezig en je kan je laten voorlichten over camperverzekeringen. Er is ook een workshop espresso-, cappuccino- en koffiezetten voor koffieliefhebbers die willen weten hoe een lekkere verse koffie te zetten.

Met de camper naar CamperExpo

Parkeren is gratis. En als je met de camper naar de beurs komt, dan kan je ook gratis overnachten op het terrein van Expo Houten (ingang Wilgenkade). De CamperExpo is geopend van 10 tot 17 uur en bevindt zich aan de Meidoornkade 24 in Houten.

Kaartjes met korting!

Via de website van CamperExpo zijn kaarten te bestellen. Entreeprijs aan de kassa bedraagt € 5 per persoon (kinderen t/m 12 jaar gratis). Kaartjes zijn op de website echter ook met korting te bestellen: als je tijdens het bestellen de kortingscode ACS2013 invoert, kost een kaartje € 4,50. Dat is dan inclusief een kopje verse Italiaanse koffie.

Honden, mits aangelijnd, zijn welkom op CamperExpo.

Meer informatie: CamperExpo.nl

Confidental Infomation