ACSI FreeLife

Menu

Camperbeurs verder onder nieuwe naam

Evenementenhal Hardenberg organiseert in het najaar van 2013 de eerste editie van Camperbeurs Hardenberg. Naast gebruikte campers worden op de camperbeurs nu ook nieuwe campers gepresenteerd.

Auteur
Ivo van den Dijssel
Datum
1
1
ReactiesPraat mee

Voorheen heette deze beurs de Camper Occasionshow. Aanleiding van deze naamsverandering is het vernieuwde concept van de camperbeurs, die zicht met name richt op Noord-Oost Nederland.

Camperbeurs Hardenberg

Tijdens Camperbeurs Hardenberg, die plaatsvindt van vrijdag 20 tot en met zondag 22 september 2013, worden door diverse camperbedrijven uitsluitend nieuwe en gebruikte campers tentoongesteld. Zij zijn gespecialiseerd in de inkoop en verkoop van campers, reparatie en onderhoud. Daarnaast zijn er diverse bedrijven aanwezig op het gebied van camperverhuur, accessoires en technische onderdelen. Tevens zijn er lezingen van diverse sprekers uit de camperwereld die gaan vertellen over het camperen.

Op de camperbeurs Harderberg kom je ongetwijfeld campers tegen die door ons uitgebreid zijn getest. Hier kan je een overzicht vinden van de modellen die we tot nu toe hebben getest.

Overnachten

Tijdens de camperbeurs is het mogelijk om te overnachten in je eigen camper. Als je hier gebruik van wilt maken, dan moet je dit even kenbaar maken bij de organisatie. Er zullen geen voorzieningen aanwezig zijn, maar de overnachting is geheel kosteloos. Meer informatie over het overnachten , de openingstijden en prijzen vind je hier.

Confidental Infomation