ACSI FreeLife

Menu

Camper 10-daagse in Vlaanderen

Camperaars kunnen tijdens de 10-daagse van de kampeerauto voordelig kamperen in Vlaanderen. Van 9 tot 19 mei 2014 hanteren een aantal campervriendelijke campings een aantrekkelijk kennismakingstarief.

Auteur
Ivo van den Dijssel
Datum
ReactiesReageer

Deze campings hebben het label ‘kampeerautovriendelijk logies’ ontvangen. Het label is een initiatief van Toerisme Vlaanderen, gesteund door de campingsector, en heeft als doel Vlaanderen als toeristische topbestemming voor kampeerautogebruikers op de kaart zetten.

Kampeerautovriendelijke logies

De kampeerterreinen in Vlaanderen met het label ‘kampeerautovriendelijk logies’ hebben een individuele elektriciteitsaansluiting met minstens 6 ampère en een stortplaats waar je het chemisch toilet kunt legen. Ook is er een ‘service station’ voor drinkwaterbevoorrading en verwijdering van afvalwater.

Verder stellen de kampeerautovriendelijke logies minimaal vier verharde kampeerautoplaatsen ter beschikking en krijg je met je camper minimaal 20% korting op het gewone kampeertarief. Op de website KampeerautoLogies.be vind je meer informatie over campings die beschikken over dit label.

Aantrekkelijk kennismakingstarief

Van 9 tot 19 mei vindt in Vlaanderen de zogenaamde 10-daagse van de kampeerauto plaats. Je kunt dan met je camper voor €19,95 twee nachten verblijven op de dertien deelnemende campings.

Dit tarief geldt voor één kampeerauto, maximaal vier personen, elektriciteit- en eventuele wateraansluiting, huisdier en toeristenbelasting. Om van het voordeeltarief gebruik te maken moet je in het bezit zijn van een speciale kennismakingscheque. Je kunt de Camper Kennismakingscheque hier eenvoudig aanvragen.

Praat mee

Praat mee: Camper 10-daagse in Vlaanderen

Naam is verplicht
Een e-mail adres is verplicht

Confidental Infomation