ACSI FreeLife

Menu

Blik op de toekomst van Bürstner

Bürstner gunt ons een blik op de toekomst van haar campers met studiemodel Harmony, een variant van de nieuwe Lyseo. Met het nieuwe interieur wil de Duitse fabrikant een huiselijker sfeer creëren, gecombineerd met allerlei praktische geneugten.

Auteur
Charlotte Kipp
Datum
1
1
ReactiesPraat mee

Het spectaculairste deel van het Harmony-prototype is de inrichting achterin: een modern ingerichte woonkamer met loungebank. Gezellige avondjes gegarandeerd, en zodra het bedtijd is laat je simpelweg het elektrische queensbed zakken vanaf het plafond. In een handomdraai staat er een comfortabel, makkelijk te beklimmen tweepersoonsbed klaar.

Au naturel

Bürstner gebruikt in het interieur van de Harmony een spannende combinatie van natuur en moderne materialen. Van het plafond tot de wanden gebruikt de fabrikant bijvoorbeeld het motief van een hagedissenhuid. Het two-tone leer past perfect in het totaalplaatje, vooral dankzij de dubbele siernaden en chique geruite stiksels. Ook de beige en koffiebruine wandpanelen achterin zijn geïnspireerd op de natuur. De elegante bladstructuren creëren een rustgevende sfeer in de Harmony.

Bagagesleuf

Vanwege de inrichting achterin de Harmony behoort een garage niet tot de mogelijkheden. Om de platte berging over de gehele voertuigbreedte optimaal te benutten, bouwt Bürstner aan weerszijden een grote schuiflade in, geschikt voor zware spullen.

De zitgroep voorin de Harmony doet dienst als eet- en logeerkamer. De meubelschikking en -constructie kennen we van andere Lyseo-modellen. In de Harmony-variant gebruikt Bürstner echter nieuwe oppervlaktematerialen en dessins, die het interieur een chiquere uitstraling geven.

Designkoffie

Gezellig genieten doe je met een verse kop koffie – pardon: espresso, cappuccino, latte macchiato… Moderne koffiezetapparaten zijn zo compact dat je ze makkelijk kwijt kunt. Bürstner heeft daar aan gedacht. De capsulehouder van het apparaat is aan de wand bevestigd en doet meteen dienst als decoratie.

Bronzen look

Bij de aardse kleuren van het interieur hoort natuurlijk een bijzondere lak. De zijdematte Bronze-Metallic-lak kost echter een bedrag met drie nullen extra – en blijft voorbehouden aan het prototype. De zwarte 18 inch Borbet-velgen geven de Harmony van buiten een robuuste touch.

De vloerbedekking bestaat niet uit pvc maar uit sisal-vlechtwerk. De groene, bruine en zilverkleurige vezels harmoniëren perfect met de rest van het interieur en zorgen bovendien voor een prikkelende sensatie aan je blote voeten.

Bekijk voor een complete indruk het filmpje. Helaas blijft het voor nu bij een studiemodel, want de Harmony gaat niet op de Nederlandse markt verkocht worden. Hij wordt alleen op de Duitse beurzen gepresenteerd. Wel komt er in modeljaar 2018 voor de Bürstner Iseo een Harmony pakket.

Bron: MPS, tekst: Jürgen Bartosch, foto’s: Bernd Thissen

Praat mee

 1. B

  Heel jammer dat deze camper niet in productie wordt genomen.
  Weet zeker dat hier animo voor is.

  Reageer
  1
  0

Praat mee: Blik op de toekomst van Bürstner

Naam is verplicht
Een e-mail adres is verplicht

Confidental Infomation