ACSI FreeLife

Menu

Joop en Tonny vloggen voor ACSI FreeLife TV

Cultuurliefhebbers Joop (72) en Tonny (66) Temmink reisden in 2019 met een hagelnieuwe LMC Element  langs verschillende Hanzesteden in Nederland en Duitsland tijdens de ACSI FreeLife TestTour. Ze waren met de LMC zo in hun element dat ze al snel na de tour een jonggebruikte camper kochten. Voor ACSI FreeLife TV hebben ze hun allereerste vlog gemaakt over die spontane overstap van hun vertrouwde caravan naar een bijna nieuwe camper.

Auteur
Katinka Schippers
Datum
ReactiesReageer
Joop en Tonny vloggen voor ACSI FreeLife TV LMC Element

Signalement

Merk
LMC
Model
Element T 668 G
Onderstel
Fiat Ducato 35, 140 pk met verlaagd Al-Ko chassis
Banden
225/75 R 16 C
Testjaar
2019
Gewicht
Leeggewicht 2.694 kg, rijklaar gewicht: 2.895 kg, maximaal toelaatbaar totaalgewicht: 3.500 kg
Basisprijs
€ 68.990

Daarin zie je hoe het enthousiaste stel zich voorbereid op hun proefronde door Nederland. En hoewel die anders wordt dan ze in gedachten hadden door alle coronamaatregelen, trekken ze er toch even op uit. In de eerste vlog in hun serie die ze toepasselijk Tem on Tour (die je even verderop in dit artikel onder de alinea ‘LMC Element T 668 G’ kan bekijken) hebben genoemd, geven Joop en Tonny een rondleiding in hun nieuwe aanwinst en meet Joop de bandenspanning.

Eerste ervaring met camperen

In het nieuwste ACSI FreeLife magazine, nummer 4-2020, die deze week op de mat is gevallen bij abonnees, vertellen Joop en Tonny uitgebreid over hun allereerste camperervaring met de LMC Element T 668 G tijdens de ACSI FreeLife TestTour 2019.

LMC Element T 668 G

LMC heeft de instapserie Element geïntroduceerd met twee indelingen. De T 668 G die Joop en Tonny mogen testen is er daar eentje van. De andere is de T 758 G. De T 608 en de T 748 zijn de jongste telgen in de serie. Achterin de testcamper zijn twee eenpersoonsbedden (208 x 80 en 203 x 80 cm) geplaatst boven een ruime garage. Een hefbed boven de zitgroep is optioneel leverbaar.

LMC heeft de serie een dynamisch uiterlijk gegeven. Ze onderscheiden zich met de modern vormgegeven buitenkant duidelijk van de andere LMC-modellen. Daarvoor zorgt onder meer de nieuwe stroomlijn met groot raam boven de cabine en een nieuw ontwerp van de achterzijde, met de nieuwe achterspoiler en achterlichten.

Slimme oplossingen

De T 668 heeft een totale lengte van 6,98 meter en een breedte van 2,32 meter. LMC heeft niet alleen voor een nieuw uiterlijk gezorgd. De aandacht voor details en slimme oplossingen voor kleine dingen waren voor de fabrikant een doel op zich. De halfintegraal heeft een lage instap met een brede toegangsdeur. In het interieur valt ook de ruimtelijke vormgeving op. Dat is onder andere te danken aan de stahoogte van 212 centimeter.

Eerste indruk LMC Element

Als  Joop en Tonny de camper voor het eerst binnen stappen zijn ze onder de indruk van het frisse interieur. En het riante bed achterin. Al was het de eerste nacht even wennen aan de andere setting. “In onze caravan ligt alles op z’n plek, we kunnen alles blindelings vinden. Gisteren kon ik helemaal niets vinden”, vertelt Joop na hun eerste nacht in de LMC Element.

En hoewel ze zich bij de allereerste blik in de camper voornamen om het bed om te bouwen tot tweepersoonsbed ‘want dat is wel zo gezellig’, kiezen ze toch voor de opstelling met enkele bedden. Het instappen via het laddertje vindt het stel namelijk niet zo comfortabel. “Het tweepersoonsbed is eenvoudig om te bouwen, maar we hebben toch gekozen voor de twee enkele bedden omdat we dan veiliger in en uit bed kunnen stappen”, legt Tonny uit.

De matrassen vinden ze beiden erg comfortabel. “De matrassen waren perfect. We hebben heerlijk geslapen, ook dankzij de uitstekende ventilatiemogelijkheden door de dakluiken”, vult Joop aan.

Testervaringen in ACSI FreeLife

Benieuwd wat ze vonden van het rijden met de camper? En was er genoeg ruimte voor keukenprinses Tonny om zich culinair uit te leven in de keuken? Je leest het in de uitgebreide leeftest in ACSI FreeLife 4-2020!

bestel magazine

Praat mee

Praat mee: Joop en Tonny vloggen voor ACSI FreeLife TV

Naam is verplicht
Een e-mail adres is verplicht