ACSI FreeLife

Menu

Première: Mercedes-Benz E-Klasse

De nieuwe Mercedes-Benz E-klasse staat voor meer efficiëntie, intelligentie en emotie, zegt Mercedes-Benz, dat aan de modernisering liefst een miljard euro spendeerde. ACSI FreeLife was bij de première.

Auteur
Katinka Schippers
Datum
ReactiesReageer
IMG 0053

Signalement

Merk
Mercedes-Benz
Model
E-Klasse
Testjaar
2013
Basisprijs
45900

De achterkant was bij de vorige vernieuwing van het model al hoekiger geworden, maar na de nieuwste facelift oogt de nieuwe E-Klasse van Mercedes uitgesproken boosaardig. Met prijzen vanaf € 45.900 voor de limousine en € 50.200 voor de stationwagon is de Mercedes-Benz E-Klasse inmiddels toegetreden tot de topklasse.

Mercedes-Benz E-Klasse getest

De vernieuwing van het model heeft meer om het lijf dan zijn uiterlijk. Welke vernieuwingen er nog meer te bespeuren zijn lees je in de rijtest in het oktober/november nummer van ACSI FreeLife magazine. ACSI FreeLife is met een Mercedes uit de E-klasse met een caravan erachter op pad geweest en de eerste indruk is overtuigend.

In het magazine lees je hoe de nieuwe wagen met het boosachtige uiterlijk presteert tijdens de test en welke extra’s de fabrikant nog meer in petto heeft. Het nieuwe nummer van ACSI FreeLife magazine bestel je hier.

button bestel magazine

Praat mee

Praat mee: Première: Mercedes-Benz E-Klasse

Naam is verplicht
Een e-mail adres is verplicht