ACSI FreeLife

Menu

Chevrolet Orlando

De Chevrolet Orlando is een prijsbewuste en ruime midi-MPV. Ontpopt deze ruimtewagen zich ook tot gezinsfavoriet?

Auteur
Ivo van den Dijssel
Datum
ReactiesReageer
Chevrolet Orlando

Signalement

Merk
Chevrolet
Model
Orlando
Testjaar
2012
Gewicht
Leeggewicht 1659 kg, totale massa 2291 kg, laadvolume 632 kg, toegelaten aanhangergewicht geremd 1500 kg, ongeremd 750 kg
Basisprijs
24995

Chevrolet Orlando: Amerikaanse way of life

Wie de naam Chevrolet hoort, denkt meteen aan een dikke Amerikaanse slee, dorstige V8-motoren en de Amerikaanse way of life. Maar Chevrolet is met z’n tijd meegegaan en maakt tegenwoordig uitgekiende wagens tegen schappelijke prijzen.

Chevrolet Orlando: volop ruimte

Een van die wagens is de Chevrolet Orlando. De 4,65 meter lange midi-MPV biedt plaats aan zeven personen en die hebben dan nog volop ruimte ook. Beide zittingen van de derde zitrij kunnen worden neergeklapt en de ruime zitbank in het midden is in de verhouding 60:40 neer te klappen. Zo biedt deze Chevrolet Orlando voor praktisch alle vervoers- of transportwensen een gepaste zitconstellatie.

Stabiele wegligging

Zonder aanhanger gaat de ruime Chevrolet Orlando vlotjes vooruit. Het chassis zorgt voor een stabiele en koersvaste wegligging, maar wat gebeurt er als we onze Tabbert aankoppelen? Alle testresultaten lees je in het winternummer van ACSI FreeLife magazine.

Praat mee

Praat mee: Chevrolet Orlando

Naam is verplicht
Een e-mail adres is verplicht