ACSI FreeLife

Menu

Nieuw bagageconcept voor kofferbak

Nu de eerste sneeuw in de wintersportgebieden is gevallen introduceert Car-Bags een nieuw bagageconcept voor de wintervakantieganger: reistassen die precies passen in de kofferbak van de auto. Volgens Car-Bags is er voor elk type auto een eigen set op maat. Een complete set bestaat uit een onderlaag van twee of drie stevige trolleytassen met wieltjes en trekstang. Daarbovenop een laag van twee of drie bijpassende handtassen.

Opgeruimd en veilig in de kofferbak

Doordat de kofferbak maximaal wordt benut, belanden er minder losse voorwerpen op hoedenplank en achterbank. Daarmee draagt Car-Bags ook bij aan de veiligheid van de passagiers onderweg. Alle tassen zijn opvouwbaar, zodat ze zowel thuis als op de vakantiebestemming gemakkelijk zijn op te bergen.

De reistassen van Car-Bags zijn gemaakt van polyester of nylon. Afgewerkt met extra bescherming op hoeken, randen en bodem voor een duurzaam gebruik. Spanbanden aan de binnenzijde van de trolleytassen houden de inhoud op zijn plaats. De reistassen zijn te bestellen via de webshop van Car-Bags.